WebdesignWebdesign

Het uiterlijk cq de uitstraling is een belangrijk onderdeel van een website. Het design geeft reeds een eerste indruk van het bedrijf of persoon. i-Impressions zorgt voor een passend webdesign.

Lees meer

html, css, javascriptHTML(5) / CSS(3)

Ondanks dat de bezoeker helemaal niets ziet van html en/of css is dit wat de website maakt. Zonder html/css geen website. i-Impressions is gespecialiseerd en up-to-date mbt de laatste technieken.

Lees meer

Wordpress websiteWordPress website

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je heel gemakkelijk een website kunt onderhouden. Een Content Management Systeem (CMS) biedt gebruikers de mogelijkheid om een website te onderhouden

Lees meer

Joomla websiteJoomla website

Joomla is een bekend en veel gebruikt content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Net als WordPress is ook Joomla Open Source.

Lees meer

Open Cart, Woocommerce webshopOpen Cart webshop

OpenCart is een open source webshop pakket dat als basis dient voor uw webwinkel. OpenCart is krachtig maar ook zeer lichtgewicht tegenover andere webshops en dat kan een grote rol spelen.

Lees meer

Responsive websiteResponsive website

Mobiel internet groeit en zal in de komende jaren steeds meer marktaandeel krijgen. Een responsive website, beter gezegd responsive design gaat de standaard worden voor een website.

Lees meer