HTML / CSS – DE FUNDERING VAN EEN GOEDE WEBSITE

Ondanks dat de bezoeker helemaal niets ziet van html en/of css is dit wat de website maakt. Zonder html/css geen website. De laatste versie van html en css is html5 en css3. Met de komst van deze standaard is er ontzettend veel meer mogelijk met alleen deze code ipv dat er afbeeldingen of javascript gebruikt moet worden. i-Impressions is gespecialiseerd en up-to-date mbt de laatste technieken.

Waar wordt html / css voor ingezet

Zoals gezegd is html / css de fundering van een website. Dit geldt ook voor een WordPress website, Joomla website op responsive design. Ondanks dat WordPress en Joomla websites dynamisch zijn en in PHP zijn gebouwd wordt layout en uiterlijk grotendeels gevormd door html5 en css3. Bent u een ontwerp bureau en wilt u uw ontwerp om laten zetten naar html / css, misschien in combinatie met WordPress, Joomla of Open Cart webshop systeem, dan bent u bij i-Impressions aan het juiste adres.

GRAAG KOMEN WIJ MET U IN CONTACT?

Wij zijn gepassioneerde front-end developers. Wij gaan voor het optimale bij elk nieuw project. Bekijk onze portfolio voor een overzicht van reeds gemaakt werk. Wij zijn enthousiast en gedreven.

Neem gerust contact met ons op via 075 771 07 09 of gebruik onderstaand contactformulier.