Wie zijn wij

i-Impressions uit Zaandam is een professioneel webdesign bureau door wie u uw website kan laten maken. Wij werken conform afspraak en houden regelmatig contact met de klant om de voortgang te laten zien of te bespreken.

Wij komen graag met u in contact

Je naam

Je e-mailadres

Onderwerp

Je bericht

Website laten maken door i-Impressions

Bent u een bedrijf, stichting, vereniging of zzp-er en mogelijk gevestigd in Zaandam (of omstreken), door i-Impressions kunt u uw website laten maken. Wij richting ons bij het maken van uw website niet alleen op het webdesign maar bouwen de website ook zo dat deze goed wordt geïndexeerd cq gevonden wordt in Google en door Google. Wat betreft de vindbaarheid ligt dit natuurlijk niet alleen aan hoe goed de website technisch is gemaakt, maar de inhoud van de website, waar u als klant vaak verantwoordelijk voor bent, is net zo belangrijk. Als u uw website door ons wilt laten maken dan kunt u via ons netwerk ook uw teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijven of foto’s laten maken door een professionele fotograaf.

Elke onderneming is uniek en elke onderneming verdient daarom ook een unieke, op maat gemaakte website. Ook voor uw bedrijf kunnen wij de juiste website maken. Een website die overzichtelijk is, snel en gemakkelijk werkt, en datgene heeft waardoor uw (mogelijke) klant over gaat tot actie. i-Impressions uit Zaandam is al 6 jaar zeer actief en gepassioneerd in het maken van websites. Wij staan garant voor goede service en betrokkenheid bij de realisatie van uw website.

Op zoek naar een webdesign bureau uit Zaandam? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 075 771 07 09. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.